Culori text

Background

Revelion 2015 @ Bamboo Cluj

X

Revelion 2015 @ Bamboo Cluj


A venit timpul sa iti faci planuri pentru locul unde iti vei petrece seara de Revelion. Mai cu seama daca vrei sa fie plina de eleganta, momente fermecatoare si... dans.

Eleganta si rafinament la Ballroom Bamboo Cluj! Nu oferim doar o locatie luxoasa si selecta, ci o intreaga gama de servicii menite sa depaseasca asteptarile clientilor nostrii.

Ballroom Bamboo Cluj iti propune ca anul acesta sa alegi un concept de party de top, gandit pana in cel mai mic detaliu, cu muzica aleasa de DJ Boddo, ce te va tine toata noaptea in miscare. La acestea adaugam alte tentatii irezistibile: un decor rafinat, un meniu sofisticat, open bar, servirea „à la carte”, concursuri, premii si multe alte surprize.

In plus va oferim accesul in Club Bamboo Cluj, unde DJ KriSStal te va cuceri cu cea mai buna muzica intr-o atmosfera intretinuta de MC Rosso. Si ca' in orice seara deosebita avem parte de o “ploaie de stele”, punctul culminant fiind super concertul live oferit de Vescan si Doddy. Totodata animatorii Diamond Dancers te vor incanta cu siguranta si nu iti vei putea dezlipi ochii de la ei.

Daca vrei sa te distrezi cum nu ai mai facut-o pana acum in serile de revelion, daca vrei sa faci poze cu artistii tai preferati, sa obtii autografe si, de ce nu, sa ciocnesti la miezul noptii o cupa de sampanie cu ei, nu rata Club Bamboo Cluj, unde numai cei mai buni vor fi prezenti.

Te asteptam, de Anul Nou, la Ballroom Bamboo Cluj! De departe cel mai bun si cel mai complex program din Cluj pentru Revelion 2015!

• special food

• super drinks

• mega entertainment

Castigi prin simpla prezenta!

Va asteptam sa petrecem impreuna!

Lista de inscriere este in mod oficial deschisa!

Traieste si tu experienta Ballroom Bamboo Cluj!

Pretul revelionului Ballroom Bamboo Cluj + Club Bamboo Cluj este 280 lei/persoana.

Pretul revelionului Club Bamboo Cluj este 60 lei/ persoana.

Pentru alte detalii va stam la dispozitie la nr: 0752 260 046.

CLUB BAMBOO CLUJ – str. Ploiesti, nr.6-8, Cluj - Napoca

Bamboo Cluj-Napoca va ureaza “ La Multi Ani! “

Mai multe